Antalya'da Orman Yangını / Antalya Da Orman Yangini 15 Dekar Makilik Ile Zeytin Ve Cam Agaclari Yandi : Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Antalya'da Orman Yangını / Antalya Da Orman Yangini 15 Dekar Makilik Ile Zeytin Ve Cam Agaclari Yandi : Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Geri gündem antalya'da orman yangını. Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı.

Antalya Da Orman Yangini Timeturk Haber
Antalya Da Orman Yangini Timeturk Haber from www.timeturk.com
Geri gündem antalya'da orman yangını. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya kumluca'daki papaz koyu mevkiinde yangın çıktı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını.

Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı.

Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge müdürlüğüne bağlı 13 tane. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Gi̇ri̇ş 06.07.2018 12:42 güncelleme 06.07.2018 15:27. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya kumluca'daki papaz koyu mevkiinde yangın çıktı. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Geri gündem antalya'da orman yangını. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı.

Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Antalya kumluca'daki papaz koyu mevkiinde yangın çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor.

Son Dakika Antalya Da Orman Yangini Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri
Son Dakika Antalya Da Orman Yangini Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor.

Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.

Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. 30 hektar alanda etkili olan yangını tamamen kontrol altına aldık. 1 saatte kontrol altına alındı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge müdürlüğüne bağlı 13 tane. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Gi̇ri̇ş 06.07.2018 12:42 güncelleme 06.07.2018 15:27. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nan manavat ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya Da Orman Yangini Antalya Hakkinda
Antalya Da Orman Yangini Antalya Hakkinda from www.antalyahakkinda.com
Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya kumluca'daki papaz koyu mevkiinde yangın çıktı. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 4 hektar alan zarar gördü.

Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı antalya yangın. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code